Categories: Uitgelicht

by Joey Booy

Share

Categories: Uitgelicht

by Joey Booy

Share

De interieurontwerpen van Joey Booy interieurontwerpers prikkelen de zintuigen.

Interieurontwerper Joey Booy doet het anders dan de meeste van zijn collega’s. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in interieurs met een bijzondere uitstraling, met unieke, handgemaakte meubels. Die worden op maat gemaakt in het eigen atelier, helemaal afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

Een interieur waar je met een grote groep op kunt zitten en relaxen, meubelen die bijdragen aan een gezellige, ontspannen sfeer. Ik combineer het vrije leven met industriële vormen. Tijdloos, artisanaal en deugdelijk.” Een typisch Joey Booy-interieur is te herkennen aan een aantal specifieke accenten, een ruimtelijke opzet met grote meubels en stijlvolle natuurlijke decoratie.

Visie

Onze visie is om in elk interieur een moderne en warme sfeer te creëren, waarbij we vanaf het begin rekening houden met de veranderende smaak en economische levensduur van producten. We kijken naar materialen, kwaliteit en hergebruiksmogelijkheden en faciliteren hierin. Met een bewuste aanpak willen we bijdragen aan een duurzame toekomst voor volgende generaties.

Bij Joey Booy Interieurontwerpers streven we ernaar om interieurs te creëren die opvallen door hun afwerking, moderne en warme uitstraling en functionaliteit. Met onze unieke productontwerpen, die in eigen beheer worden ontwikkeld en geproduceerd, weten we klanten blij te maken met een geheel eigen stijl.

Of het nu gaat om een lichtplan, verbouwing, nieuwe inrichting of onze geweldige producten, wij zijn uw one-stop-shop voor exclusieve meubels, vloerkleden, gordijnen en verlichting.

Een eigen interieur showroom en werkplaats

Joey Booy heeft in Oosterhout een eigen showroom die een goed beeld geeft van de meubels op maat, de designverlichting en de interieurstijlen die hij nastreeft. Maar de aanblik van de showroom verandert nogal eens. “Want zodra de meubelen verkocht zijn, maken we weer andere”, legt hij uit.

“De showroom geeft een indruk van onze eigen lijn, waardoor bezoekers zich kunnen laten inspireren. Maar kenmerkend voor onze aanpak is dat we weinig tot geen voorraad hebben. We adviseren dus nooit op basis van de voorraad van onze eigen ontwerpen, van meubels die we ‘toevallig’ hebben staan. We komen altijd tot een vernieuwend advies, omdat wij alle meubels nieuw op maat maken, helemaal toegespitst op de wensen van de klant en op de betreffende woning.

Als u in de showroom een mooie tafel van drie meter of een bank van 2,80 meter ziet staan, kan ik datzelfde ontwerp in aangepaste maten produceren en leveren. U hebt dus altijd unieke meubelen, die u niet ergens anders zult aantreffen.”

Wij ontvangen u graag tijdens onze open showroom of op afspraak!

Wat vond je van deze blog?

Heb je vragen of opmerkingen? contact ons gerust!

Related Posts