Close

Handgeknoopte tapijten

Handgeknoopt Wol en zijde Perzisch handwerk Exclusief design

Handgeknoopte tapijten

We nemen je mee in een reis naar het oude Persië. Tijdens deze reis kom je de bewogen natuur, kleurrijke portretten en rijk gevulde specerijmarkten tegen. 

 

Het is niet moeilijk voor te stellen dat hier nog steeds de mooiste handgeknoopte designertapijten gemaakt worden. De artisanale productie is 3000 jaar onveranderd gebleven, maar de patronen en kleurcombinaties veranderen gelukkig wel.

 

Wij streven er naar de volgende generatie designerkarpetten te leveren en een bijdrage te zijn aan de rijke historische achtergrond. 

Handgeknoopte tapijten

 

Tapijtontwerp

 

De selectie en creatie van de kleuren en patronen van onze modern Perzische tapijten wordt elk seizoen gedaan door ons enthousiaste team ontwerpers.

We streven naar eigentijdse ontwerpen die door de kleinste details legendarisch worden. Hierin worden wij geïnspireerd door processen als verweer, oxidatie en natuurgeweld.

 

Productie handgeknoopte tapijten

 

De productie van onze designtapijten gebeurt op authentieke en originele wijze met de hand. De technieken toegepast zijn tot wel 3000 jaar oud en doorgegeven van generatie op generatie. Dit uiterst gedetailleerde handwerk maakt de handgeknoopte design tapijten zo bijzonder.

 

 

Materiaal van handgeknoopte design tapijten

 

Wol en zijde tapijten

 

De materialen die wij toepassen zijn van oudsher geliefd. Zuiver wol, zijde, kasjmir, katoen en het recent toegevoegde bamboe zijde. Deze materialen geven uw vloerkleed die duurzame, warme en verbluffende kwaliteit als bekend van de oude Persische vloerkleden.

Modern Oosterse tapijten

 

Onze moderne oosterse tapijten of handgemaakte designtapijten, zijn zonder twijfel een echte aanwinst in uw woonkamer. Wij komen graag bij u langs met een aantal tapijten, waaruit u kunt kiezen. De tapijten veranderen namelijk van kleur door lichtval of andere kleuren in uw interieur.

Kunt u lastig kiezen? 

Wij laten graag een aantal handgeknoopte tapijten bij u achter zodat u nog eens rustig kunt kijken.

Neem gauw contact op met ons via telefoon of plan een videocall.

Showroom gesloten van 13-05 t/m 22-05