Close

Handgeknoopte tapijten

Handgeknoopt Wol en zijde Perzisch handwerk Exclusief design

Handgeknoopte tapijten

We nemen je mee in een reis naar het oude Persië. Tijdens deze reis kom je de bewogen natuur, kleurrijke portretten en rijk gevulde specerijmarkten tegen. 

 

Het is niet moeilijk voor te stellen dat hier nog steeds de mooiste handgeknoopte Oosterse / Perzische designtapijten gemaakt worden. De artisanale productie is 3000 jaar onveranderd gebleven, maar de patronen en kleurcombinaties veranderen gelukkig wel.

 

Wij streven er naar de volgende generatie designerkarpetten te leveren en een bijdrage te zijn aan de rijke historische achtergrond. Wij verrijken uw woning met handgeknoopte Perzische tapijten.

handgeknoopte tapijten

De selectie en creatie van de kleuren en patronen van onze modern Perzische tapijten wordt elk seizoen gedaan door ons enthousiaste team ontwerpers.

We streven naar eigentijdse ontwerpen die door de kleinste details legendarisch worden. Hierin worden wij geïnspireerd door processen als verweer, oxidatie en natuurgeweld.

 

Productie handgeknoopte tapijten

De productie van onze designtapijten gebeurt op authentieke en originele wijze met de hand. De technieken toegepast zijn tot wel 3000 jaar oud en doorgegeven van generatie op generatie. Dit uiterst gedetailleerde handwerk maakt de handgeknoopte design tapijten zo bijzonder.

Ons vloerkleden van zuivere wol, zijde of bamboezijde

De materialen die wij toepassen zijn van oudsher geliefd. Zuiver wold, zijde, kasmir, katoen en het recent toegevoegde bamboe zijde. Deze materialen geven uw vloerkleed die duurzame, warme en verbluffende kwaliteit als bekend van de oude Perzische vloerkleden.

Het voordeel van handgeknoopte design tapijten

Handgeknoopte tapijten zijn elk uniek – In tegenstelling tot machinaal gemaakte of handgetufte tapijten zijn geen twee handgeknoopte tapijten precies gelijk. Ook al hebben ze hetzelfde ontwerp, kleurenschema en materiaal, toch is elk vloerkleed lichtjes verschillend van het volgende doordat ze gemaakt zijn door mensenhanden. Dit is wat handgeknoopte tapijten zo bijzonder en gewild maakt. Als interieurontwerper kan ik u altijd een designtapijt aanraden.

Moderne oosterse perzische tapijten

Perzische tapijten zijn prachtige kunstwerken die aan elk huis een vleugje luxe kunnen toevoegen. Ze worden met de hand geweven volgens traditionele methoden en materialen, waardoor elk exemplaar uniek is. Perzische tapijten zijn er in een verscheidenheid van kleuren en patronen, zodat je er een kunt vinden die bij je stijl past.

 

Comfort en stijl

Perzische tapijten zijn een geweldige manier om comfort en stijl aan je huis toe te voegen. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor druk belopen ruimten. Perzische tapijten zijn ook hypoallergeen, zodat ze een goede keuze zijn voor mensen met allergieën.

traditioneel en modern tegelijk

Als je een tapijt zoekt dat een statement maakt, zijn Perzische tapijten de manier om te gaan. Of je nu iets traditioneels of moderns wilt, er is een Perzisch tapijt naar je smaak.

 

Betaalbare Luxe

Perzische tapijten zijn een betaalbare luxe die een vleugje elegantie aan je huis kunnen toevoegen. Met zoveel kleuren en patronen om uit te kiezen, vind je vast en zeker het perfecte tapijt voor je ruimte.

Een tapijt bij u thuis zien?

Moderne oosterse designer tapijten

Onze moderne oosterse tapijten of handgemaakte designtapijten, zijn zonder twijfel een echte aanwinst in uw woonkamer. Wij komen graag bij u langs met een aantal tapijten, waaruit u kunt kiezen. De tapijten veranderen namelijk van kleur door lichtval of andere kleuren in uw interieur.

Kunt u lastig kiezen?

Wij laten graag een aantal handgeknoopte tapijten bij u achter zodat u nog eens rustig kunt kijken.

Neem gauw contact op met ons via telefoon of plan een videocall.

In oktober 25% korting op een interieurontwerp op maat!