Design lampen

Handgemaakt Dutch design Tijdloos Exclusief design Geweldige verlichting

Op maat gemaakte lampen

Joey Booy interieurontwerpers is opgericht na de eerste succesvolle ontwikkeling van de bobila hang lamp

Het ontwikkelen en produceren van design lampen doen wij met veel passie en dat zie je terug in de afwerking. De lampen zijn uniek en bestaan uit allerlei verschillende materialen. Glas, staal, hout en leer komen gebalanceerd samen in onze designlampen.

Bent u benieuwd hoe de Design lampen van Joey Booy bij u staan? Wij komen graag met onze lampen op zicht. 

Handgemaakte design lampen

 

De productie van onze designlampen gebeurt met de hand. Wij hebben een prachtige selectie hanglampen voor boven de tafel. Onze eettafel lampen geven rondom licht.

 

De staande lampen worden ook in ons lampenatelier geproduceerd en worden verkocht door verschillende lampenwinkels. Daarnaast zijn ze te zien in onze lampenshowroom.

 

Al onze lampen worden geproduceerd met LED verlichting. Sommige zijn aan te sturen met Phillips HUE zodat u de design lampen eenvoudig kunt bedienen.

Voor welk type lampen kun je bij ons terecht?

Wij hebben een variatie aan eigen gemaakte design lampen, waaronder de volgende soorten lampen.

Hanglampen

Wij hebben de mooiste lampen voor boven je keuken, kookeiland of eettafel. Wij hebben inmidddels een mooi assortiment hanglampen zoals de dubbele Nyx, Bobila en de Millian kroonluchter.

Staande lampen

Staande lampen zijn essentieel om de donkere hoeken van de kamer aan te lichten. Onze favoriete staande lamp is de Nyx. Wij produceren de Nyx van kristalhelder laboratoriumglas en mooi gestikte leren banden.

Tafellampen

Onze favoriete tafellamp is de Altea. De Altea heeft een mondgeblazen kap en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Deze tafellamp passen we ook vaak toe als nachtlamp.

Wandlampen

Van de bovenstaande modellen hebben wij ook wandlampen gemaakt. Deze wandlampen zijn goed te monteren en dit doen we dan ook graag bij u.

Lichtplan of uitproberen van onze lampen

Een huis goed verlichten met de juiste hanglampen, kroonluchters, staande lampen en wandlampen. Dit blijft een hele opgave, maar wel een waar Joey Booy interieurontwerpers u mee kan ontzorgen.

 

Ons volledig assortiment designlampen hebben wij op voorraad en komen wij graag bij u laten zien. Zo ervaart u zelf dat wij de juiste lampen voor de juiste plaats hebben. 

 

Lichtplan op maat

Wij kunnen u ook een lichtplan op maat maken. Dit lichtplan wordt dan door middel van een plattegrond gemaakt. Kiest u ook voor een 3D interieurontwerp zetten wij deze er gelijk bij. 

 

Neem direct contact op met ons via telefoon of email.