Verlichting

Lichtpunten in huis

Bij Lichtpunten, geleid door Joey Booy, bieden we meer dan alleen lampen; we scheppen een atmosfeer die jouw omgeving tot leven brengt. In elk huis zijn er unieke uitdagingen. Het vinden van de juiste balans met natuurlijk licht is een voortdurende zoektocht. Lees meer in onze blog over: “Hoe bepaal je lichtpunten”.

Licht is meer dan slechts functioneel. Het is een ervaring. Laat onze lichtontwerper je gids zijn tijdens het creatieve proces, ontdek de mogelijkheden van hoogwaardige verlichting en voldoe aan de nieuwste normen.

Lichtplan op maat

Een lichtplan is de sleutel tot perfecte verlichting. Hoeveel lichtpunten heb je nodig in je woonkamer? Laat ons je begeleiden. Creëer jouw ideale lichtscenario door een plattegrond te maken, rekening te houden met de ruimte en functie.

Bij Lichtpunten draait het niet enkel om lampen; het is een reis naar een unieke lichtervaring. Ontdek de wereld van verlichtingstransformatie met Joey Booy in Noord-Brabant.

Ontdek de lichtsoorten

Basisverlichting: Voor een solide start van je verlichtingsplan.

Sfeerverlichting: Creëer een warme ambiance in elke hoek.

Accentverlichting: Zet jouw favoriete elementen in de spotlight.

Werkverlichting: Optimaliseer functionaliteit met doelgericht licht.

Kies met zorg

Kies met zorg en creëer niet alleen licht, maar ook een sfeer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Bij Lichtpunten streven we ernaar om de perfecte harmonie tussen vorm en functie te vinden, zodat elke lamp een kunstwerk op zichzelf wordt. Ontdek de magie van verlichting en geef jouw ruimte een uniek en betoverend karakter.