Lampen

Over onze lampen

Strak vormgegeven lampen met subtiele afwerkingen en details. Materialen die zich niets aantrekken van de tijd met een vormgeving die dat net zo min doet.

Verschillende invloeden vanuit vakgebieden zoals de metaalindustrie, scheepsbouw, leerbewerking en glasbewerking vindt u terug in de ontwerpen als de leathercap-line en de Z-line. Door deze invloeden krijgen de lampen karakter en wordt er een aangename sfeer gecreëerd.

Lichtplan

Om uw huis gezellig te maken heeft u lampen en verlichting nodig. Een van de lastigste onderdelen van een sfeervolle inrichting is het maken van een lichtplan wat past bij de situatie in uw ruimtes. Een evenwichtig lichtbeeld zorgt ervoor dat de ruimte aangenamer is en u er beter in tot rust komt. Daarom kunt u dit aan ons overlaten.

Wij kijken bij het opstellen van een lichtplan naar het gebruik van de ruimtes, hoeveel buitenlicht er binnen komt en hoe er kan worden gespeeld met mooie accenten die al verstopt zitten in uw kamer!

Door op strategische punten de lichtpunten in het plafond of vloer te verwerken kunt u bepaalde objecten aanlichten. Hierdoor geeft u extra aandacht aan het gekozen object. De Z-solo is zo’n object die je door aan te lichten meer exposure geeft. Daardoor komt het strakke profiel nog mooier uit. De lamp zelf verlicht uw plafond waardoor het hoger lijkt en schijnt gelijktijdig zacht naar beneden.

Maak kennis met de verschillende ontwerpen en laat u inspireren. Bent u benieuwd geworden naar hoe onze lampen er in het echt uitzien? Dan kunt u ons bezoeken op elke zaterdag aan de kanaalstraat 34, Oosterhout of plan een afspraak via Info@joeybooy.com