Close

Z-Wall

 

‘Sfeerverlichting pur sang, deze lamp creëert een warme lichte gloed in de hele ruimte . Een uniek object in je woonkamer.’

 

leslamp verlichting Z wall, Joey Booy, verlichtingsontwerp herkenning

Z-Wall

Een bijzonder vormgegeven lamp met het strak stalen profiel uit de Z-serie. Deze lamp staat bij voorkeur tegen een lege wand.

Door de polyester kap straalt een 2700 kelvin warm LED licht de ruimte in. Bij uitstek geschikt in ruimtes waar je een sfeervol lichtbeeld wenst, zoals de woonkamer of slaapkamer.

poot en timmerbox Z wall joey booy designverlichting ontwerp vormgeving

De Betonnen voet staat op viltdoppen die hem optisch laten zweven.

De draad loopt dwars door de stalen voetplaat aan de onderkant van de lamp. De richting van de draad wordt ter plekke richting het stopcontact gelegd. Hierdoor ligt er nauwelijks snoer in het zicht.

De dimmer is meegenomen in het ontwerp . Aan de binnenkant van de dimmerbox zitten zowel de dimmer als de transformator verstopt. De dimknop is van staal en voorzien van ribbels. Deze draait soepel met een beetje weerstand. Hierdoor is de lamp precies aan te passen aan de gewenste sfeer. De deksel van de dimmerbox is afgewerkt met aardekleurig ruw tuigleer. Hierdoor wordt het industriële karakter van de lamp iets natuurlijker gemaakt.

 

De met glasvezel versterkte polyester kap wordt op spanning gehouden met een stalen band aan de bovenkant binnenzijde. De schaduw hiervan accentueert de bovenkant van de kap en legt de verbinding met het blauwstalen profiel. Vanaf de zijkant is de blauwstalen band een mooi contrast met de witte kap.

 

Een duurzame lamp die helemaal past in een industriële, loft achtige sfeer.

 

 

Technische informatie en onderhoud

Bovenkant designlamp Joey Booy

Kroon

De led strip aan de binnenkant van de lamp heeft een extreem lange levensduur. Eventueel vervangen van de strip kan gemakkelijk door deze uit de stekker te trekken en te vervangen door een nieuwe.

De betonnen voet kan worden afgestoft. Schoonmaken met water kan witte aanslag veroorzaken door de kalk uitbloei.

De met glasvezel verstevigde kap is bij schade of vlekken schoon te maken met een witte doek en water. Bij heftige beschadigingen is hij te schuren.

De deksel van de dimmer kan worden behandeld met wiertz leder crème ultima www.bijenwas.nl

 

 

vloerdimmer, transformator, led lamp

dimmerbox

Technische eigenschappen

Gewicht: 28kg

staal: blauwstaal met een behandeling of gecoat

Materialen: Staal, leer, beton, polyester

Lengte: 190cm

Wattage: 12watt

 

 

 

Zijaanzicht Z wall designlamp Joey Booy verlichting ontwerp

zijaanzicht Z wall