Close


Verlichtingsplan

Zakelijk lichtplan | Verlichtingsplan| Particulieren lichtplan

Verlichtingsplan

Bij Joey Booy interieurontwerpers kunt u terecht voor een specifieke lichtoplossing op maat of een op maat gemaakt lichtplan. Wij gebruiken voor onze lichtplannen enkel de mooiste designlampen en komen tot de essentie van uw verlichtingswensen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van functionele en praktisch goed uitvoerbare lichtplannen.

 

U kunt met verschillende vragen bij ons terecht, bijvoorbeeld:

Hoe verlicht ik mijn kamer sfeervol?

Waar plaats ik stroompunten voor mijn hanglampen?

Hoe hoog moet mijn lamp hangen?

 

In al deze vragen komt Joey Booy met een gedegen lichtadvies, zonder poespas. Joey Booy gaat voor een lichtplan speciaal afgestemd op de ruimte. De lichtexperts van Joey Booy adviseren u in een lichtplan voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor.

Design verlichting

LED verlichting

De juiste verlichting kiezen is vaak lastig, daarom helpen wij u graag bij het kiezen van de beste verlichting.

 

Ledverlichting bespaart u geld, is goed voor het milieu en is te verkrijgen in vele verschillende kleurwarmtes. Daarom past Joey Booy alleen nog ledverlichting toe in de verlichtingsplannen die wij op maat maken.

 

Wij maken, indien gewenst, uw losse lampen met afstandsbediening te bedienen.

 

Lichtplan op maat

Als u een lichtplan wilt laten samenstellen specifiek op uw lichtbehoefte, dan luisteren wij ontzettend goed naar uw wensen. Hierin maken wij een goede mix tussen designverlichting en functionele verlichting. De eigengemaakte verlichting van Joey Booy is zowel design – als functionele verlichting.

 

De lichtbehoefte voor een woonruimte of een kantoor is niet met elkaar te vergelijken, hierdoor is het lichtplan compleet anders. Wij proberen uw visie te vertalen naar een uitgebreid, maar uitvoerbaar lichtplan dat aansluit op uw droominterieur.

 

In een lichtplan op maat komen de volgende lampen voor:

Hanglampen

Stalampen

Tafellampen

Sfeerlampen

Glazen lampen

Stalen lampen

Design lampen

Inbouwspot

Opbouwspots

Kroonluchters

Leeslampen

Bureaulampen

 

Heeft u vragen over de verlichting woonkamer of keuken? De jarenlange ervaring en specifieke kennis van Joey Booy interieurontwerpers is de basis voor een goed verlichtingsadvies.

 

Projecten Interieur

Showroom design verlichting

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Oosterhout. Wij hebben vaak geen lampen op voorraad omdat wij voor u een verlichtingsplan op maat maken. 

 

Wij brengen ook graag een bezoek bij u thuis of op kantoor om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier maken wij voor u een gericht verlichtingsplan op maat. 

 

In onze showroom kunt u ook onze meubels op maattafels op maat en stalen deuren op maat bewonderen.

 

 

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Oosterhout.

 

 

Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens: