Close


Boomstamtafels

Boomstamtafels op maat

Boomstamtafels

Een boomstamtafel is een pronkstuk in uw interieur. Bij Joey Booy interieurontwerpers maken wij boomstamtafels in alle maten en uitvoeringen.

Boomstamtafels van Joey Booy zijn stoer, natuurlijk en helemaal op maat te bestellen. De mogelijkheden in boomstamtafels zijn oneindig.

Een echte boomstamtafel

Wij hebben respect voor de natuur. De bomen die wij gebruiken zijn allemaal Europese bomen. In alle boomstamtafels komen scheuren. Deze scheuren maken iedere boomstamtafel uniek.

 

De natuurlijke vorm van de boom moet zichtbaar blijven en het moet geen “fake” effect krijgen. Je ziet bijvoorbeeld de jaarringen van de boom nog terug in het eindproduct. U kunt zelf nog kiezen in hoeverre u bij de afwerking de natuurlijke kenmerken van de boomstam wilt behouden.

Meubel projecten

Boomstamtafels op maat

Bij Joey Booy kunt u op elk gewenst formaat uw boomstamtafel laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verwerken van de mooiste boomstamtafels.

 

Onze tafels worden op maat gemaakt geheel naar uw wensen. Of u nou een tafel wilt voor 4, 6 of personen, het is allemaal mogelijk. Liever een tafel voor 10 personen? Ook dit kunnen wij voor u realiseren.

 

Geen één boom is hetzelfde, onze tafels dus ook niet. Zelf geen idee hoe u uw tafel vormgegeven wilt hebben? Laat de ontwerpers van Joey Booy u verrassen met de tafel die het beste bij uw interieur past.

 

Naast het maken van tafels van boomstam, kunt u op aanvraag ook andere meubels van boomstam laten maken.

 

Ook vind u bij ons meubels van eiken en andere op maat gemaakte meubels. Ook stalen deuren kunt u bij ons verkrijgen.

Projecten Interieur

Boomstamtafels bekijken

U kunt voorbeelden van ons reeds ontworpen boomstamtafels bekijken in ons eigen houtwerkplaats in Oosterhout. Hier kunnen we u kennis laten maken met de materialen en voelt en ziet u de kracht van dit materiaal.

 

Waarom zou u voor een boomstamtafel kiezen?

 

Meubels maken een groot deel uit van uw interieur. Het reflecteert uw stijl en persoonlijkheid. Meubilair kan uw interieur maken of breken, het is daarom belangrijk om te weten wat in uw interieur past.

 

Boomstamtafels zijn een bijzonder element voor in huis. Ze zijn wat grover, hebben een robuuste uitstraling en kunnen een echte eyecatcher zijn in uw eet-of woonkamer.

 

Natuurlijk kunt u de tafel zo ontwerpen als u wilt. U kunt gaan voor een fijnere afwerking of een grovere afwerking. Wilt u een strakke tafel of wilt u de natuurlijke lijnen van uw tafel behouden? Ook dit is mogelijk.

 

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op als u een tafel op maat wilt.

Graag verwelkomen wij u ook in onze showroom in Oosterhout.

 

 

Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens:
 

The details are not the details, they make the design.

Charles Eames

lamp op maat

Neem contact met ons op

Waarom moeilijk doen als het samen kan?