Close


Tafels op maat

Boomstamtafels | IndustriËle tafels| houten tafels

Tafels op maat

Joey Booy is een interieurontwerper met een ongekend passie voor unieke, kwalitatieve design producten.

Vanuit de werkplaats in Oosterhout worden de mooiste tafels, meubels en deuren op maat gemaakt. Door de toenemende vraag naar tafels op maat heeft Joey Booy ruime ervaring in het ontwikkelen van unieke design passend bij uw interieur.

 

Wanneer u op zoek bent naar een unieke tafel op maat bent u bij Joey Booy aan het juiste adres.

 

Wij werken anders dan veel andere tafelmakers. Vanuit onze visie werken wij namelijk met volledig unieke ontwerpen, materialen en afmetingen. Hierdoor stoppen wij er onze volledige liefde in om u een tafel op maat aan te bieden die volledig voldoet aan uw bijzondere wensen. 

 

 

Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat u een tafel op maat ontvangt welke perfect aansluit, zowel qua formaat als design, binnen uw woonkamer of in uw keuken. Daarom denken we vooraf graag met u mee om tot het beste ontwerp te kunnen komen.

 

 

Heeft u interesse in een speciaal voor u op maat gemaakte tafel? Neem gerust contact op om eens langs te komen in onze showroom in Oosterhout.

Mogelijkheden tafels op maat

Als u een tafel wilt laten ontwerpen door interieurontwerper Joey Booy dan gaan we graag geheel vrijblijvend uw wensen af. We kijken graag naar de mogelijkheden die passen binnen uw huidige interieur. Daarnaast denken we ook graag met u mee over de mogelijkheden van design verlichting zodat uw tafel op maat nog meer tot zijn recht komt. 

Wij werken met de mooiste materialen zodat we naar ieders wens een tafel ontwerpen die aansluit bij datgene wat u zoekt. Zo maken wij onze tafels op maat van verschillende soorten hout en staal.

Graag willen we u verrassen met onze mogelijkheden op het gebied van design tafels op maat. Zo kunnen wij de volgende soorten, vormen en design tafels op maat maken:

 • Boomstamtafel
 • Epoxytafel
 • Industriële tafel
 • Landelijke tafel
 • Moderne tafel
 • Eettafel
 • Eikenhouten tafel
 • Teakhouten tafel
 • Vierkante tafel
 • Ronde tafel
 • Ovale tafel
 • Vergadertafel
 • Bartafel
 • Salontafel

 

Als u eens wat anders wilt dan anders dan bent u bij Joey Booy aan het juiste adres. Wij maken namelijk geen tafels op grote schaal maar stoppen onze volledige aandacht, tijd en liefde in de tafel die u speciaal door ons laat ontwerpen. Zo krijgt u dus een volledig unieke tafel op maat voor bij u thuis of op kantoor. 

Bekijk gerust een van onze velen meubel projecten zodat u een indruk kunt krijgen van al onze mogelijkheden.

Als u kiest voor interieurontwerper Joey Booy bent u zeker van een ontwerp gebaseerd op uw woning en uw wensen. Wij adviseren niet op de voorraad van onze eigen ontwerpen. Ons advies is vernieuwend, aangezien wij alle meubels op maat maken voor de desbetreffende woning.

Meubel projecten

Echt maatwerk

In onze houtwerkplaats kunt u alle soorten interieur in de vorm van meubels en tafels laten maken. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons alle houtsoorten kan zien, voelen en ruiken. Hierdoor kunt u de beste voorstelling maken van uw maatwerk tafel. Ook laten wij u zien welke style en houtsoort het beste bij uw interieur zou passen. Daarnaast krijgt u passend advies van interieurontwerper Joey Booy.

Naast onze tafels op maat kunnen we u ook de volgende diensten aanbieden:

 

Meubels op maat

Design verlichting

Kasten op maat

Deuren op maat

Zitmeubels op maat

Sidetables op maat

 

 

Zo helpen we u graag om een geheel door Joey Booy ontworpen design binnen uw interieur in te passen. Onze mogelijkheden zijn uitgebreid en we vertellen u er graag meer over in onze showroom in Oosterhout.

Projecten Interieur

Van tafelblad tot poten

De tafels van Joey Booy zijn geheel op maat gemaakt voor ieder oppervlak en passend bij uw interieur. Daarom brengen wij u ook graag advies uit over de praktische zaken voor binnen in uw huis of kantoor. Ook wij zien onze design tafels graag tot zijn recht komen.

 

Bij veel tafelontwerpers kunt u een selectie maken uit verschillende afmetingen, tafelbladen en soorten poten onder uw tafel. Wij gaan nog een stapje verder. Ook onze tafelpoten zullen uniek voor bedacht en ontworpen worden. Zo zit u niet vast een aantal beperkte mogelijkheden maar creëren wij een design tafel waarbij zelfs de poten geheel op maat zijn. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten stalen poten voor onder uw tafel waarbij ook wij niet vast zitten aan voorraad artikelen.

 

Zoals u weet houden wij onze tafels niet op voorraad omdat wij simpelweg iedere tafel écht op maat ontwerpen en maken. Dat is ons onderscheidend vermogen waarbij wij u altijd kwaliteit tafels kunnen garanderen.

 

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Oosterhout.

 

Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens: