Close


Stalen deuren op maat

stalen deuren op maat | stalen wanden op maat

Stalen deuren op maat

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, maar stalen deuren zijn de trend van dit moment voor deuren binnenshuis. De kenmerkende stijl voegt iets toe aan de woning.

Of het wordt voor een elegante look of een industriële look. Stalen binnendeuren zijn een absolute eyecatcher en geven het interieur een exclusieve uitstraling. 

Stalen deuren

Om de deuren zo goed mogelijk aan uw interieur te kunnen aanpassen, worden alle deuren op maat gemaakt. Doordat de stalen deuren veel glas bevatten, komt er meer licht in de kamers van het huis. Dit creëert ook een gevoel van meer ruimte in de woning.

 

Met interieurontwerper Joey Booy kunt u kijken naar de beste toepassing van stalen deuren binnen uw interieur. Bespreek voor welke ruimtes de stalen deuren zijn en hoe de afwerking moet zijn. 

 

Het staal van de binnendeur is robuust, terwijl het glas het weer elegant maakt. U kunt ook nog de kleur van de kozijnen zelf bepalen. Ook is het mogelijk om de stalen deuren zowel naar binnen als naar buiten te laten draaien.

Meubel projecten

Stalen wanden op maat

Naast stalen deuren op maat, kunt u ook stalen wanden op maat laten maken. Deze kunnen bijvoorbeeld een strakke scheiding zijn tussen werk-en leefruimte. Ook zijn stalen wanden erg populair bij bedrijven. Ze geven uw bedrijf een luxe en exclusieve look.

 

Stalen wanden worden net als onze stalen deuren naar keuze afgewerkt. Ook kan u hier kiezen of u wilt dat de deuren van zowel binnen als van buiten open gaan. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Projecten Interieur

Maatwerk stalen deuren

Onze stalen deuren worden speciaal op maat gemaakt voor jouw situatie en wensen. 


Doordat we samen de mogelijkheden bekijken komen we tot het beste ontwerp op maat. Vandaar dat onze stalen deuren echt maatwerk zijn. Wij doen naar aan massaproductie zodat wij u echt het beste resultaat kunnen garanderen. 


Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Oosterhout zodat u kennis kunt maken met onze ideeen over stalen deuren maar ook over als onze meubels op maat.


Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens: