Close

Raambekleding

Stalen gordijnbuizen Gemonteerd op locatie Exclusieve eindstukken Overgordijnen Inbetweens Gevoerde gordijnen

Raambekleding

Wanneer de gordijnen gehangen worden voelt een ruimte meteen huiselijker. Gordijnen bepalen absoluut de toon in je interieur. Joey Booy interieurontwerpers helpen je graag bij het vinden van de juiste voiles, vitrages, inbetweens en op maat gemaakte gordijnen.

Wij leveren gordijnstoffen van LOFT, Artelux en Cenci op ons eigen systeem. De confectie wordt gedaan in het gordijnatelier bij Artelux zelf of bij een ander vertrouwd atelier. Door korte lijnen zijn wij in staat snel gordijnen in te meten en op te hangen. 

 

Gordijnen loft Joey Booy raambekleding

Op maat gemaakte gordijnen inmeten

Om u volledig te ontzien komen wij de maten opnemen in uw woning. Wij houden ervan als de gordijnen een luxe uitstraling hebben, daarom hangen wij gordijnen altijd ruimt op de vloer. De overmaat bepalen we door het inmeten van gordijnen ter plaatse. De gordijnstangen zijn van zwaar staal, zodat ze geschikt zijn voor zowel inbetweens als overgordijnen of een combinatie van inbetweens en overgordijnen.

Maakwijze stoffen en gordijnen

De gordijnen, vitrages of inbetweens bieden wij in verschillende stoftypes aan bijvoorbeeld velours, wol of PE gordijnstof. Het overgrote deel van onze gordijncollectie wordt gemaakt en vervaardigd in Nederland Aarle Rixtel. Dit draagt bij aan een duurzame samenleving.  voor gordijnen kunnen wij stoffen leveren die brandvertragend zijn.

Inbetweens op maat

in-betweens zijn een tussenweg. Je hebt de privacy van gordijnen en ze laten licht door als vitrages. In-betweens zijn lichtdoorlatend, maar ze houden het grootste gedeelte van de warmte tegen. Vaak hangen wij onze inbetweens op in combinatie met voiles of overgordijnen. 

Kleuradvies inbetweens

Door in een hoge ruimte inbetweens te hangen verhoog je de ruimte optisch. Het wordt nog fraaier waneer de inbetweens op de muurkleur worden aangepast. Wij geven graag gepast interieuradvies met betrekking tot de kleuren voor de gordijnen of inbetweens. 

Gordijnen loft Joey Booy raambekleding
Gordijnen loft Joey Booy raambekleding

Verduisterende gordijnen

Om goed te kunnen slapen is een duistere kamer belangrijk. Onze slaapkamergordijnen blokkeren 95% van het ochtendlicht. Om volledig dekkend te zijn adviseren wij extra shutters of vouwgordijnen.

 

Voile of vitrage

Voile of vitrage wordt toegepast wanneer er veel lichtinval in een ruimte gewenst is. vitrages zijn geschikt voor alle typen ramen. De gordijnen zijn zeer transparant.

In oktober 25% korting op een interieurontwerp op maat!