Trapkast

Wijn Trapkast

Eleonore en Tjalling wonen samen in een gezellige woning in centrum Oosterhout. Op verzoek heeft Joey Booy interieurontwerpers een stalen deur gemaakt voor de trapkast en de trapkast afgetimmerd met houten rasterlatten.

“Drie jaar geleden hebben wij dit huis gekocht en helemaal verbouwd inclusief een mooie nieuwe keuken met kleine wijnklimaatkast. Op de muur hebben wij een natuurlijke behangprint met een bordeauxrode kleur. Onze enige wens was nog een wijnkelder.”

 

Wij benaderde Joey voor een stalen deur. Eenmaal binnen stelde Joey voor om de achterzijde van de kast te bekleden met akoestisch plaatmateriaal. Dit plaatmateriaal heeft een vilt backing en een mooie naturel houten afwerking. 

 

“De akoestische panelen die Joey heeft voorgesteld lijmen het interieur van de kast aan de rest van de keuken. Het paneel onderaan kun je openen om spullen achter op te bergen. Joey neemt verschillende stalen mee om zo de juiste kleurkeuze te kunnen maken.”

Een stalen deur die paste in het oude kozijn heeft de zware dichte deur vervangen. De deur is afgewerkt op een manier die elders in het huis op bestaande stalen deuren was gebruikt. Door deze opening kijk je vanuit verschillende punten in de keuken de wijnkast in. Alles wordt aangelicht met een spotje waardoor het er bijzonder sfeervol uitziet. 

 

“Joey heeft ons tijdens het ontwerp getriggerd met originele ideeën. Wij zijn heel erg blij met zijn werkwijze en het resultaat”.

Akoestische panelen

“De akoestische panelen die Joey heeft voorgesteld lijmen het interieur van de kast aan de rest van de keuken. Het paneel onderaan kun je openen om spullen achter op te bergen.”

Originele ideeën

“Joey heeft ons tijdens het ontwerp getriggerd met originele ideeën. Wij zijn heel erg blij met zijn werkwijze en het resultaat”.