Close


Meubels op maat

Design stoelen | Design bankstellen| Design fauteuils

Design meubels op maat

Joey Booy is een interieurontwerper met een ongekend passie voor unieke, kwalitatieve design meubels op maat.

 

Vanuit de werkplaats in Oosterhout worden de mooiste tafels, zitmeubels en stalen deuren op maat gemaakt. Door de toenemende vraag naar unieke designmeubel op maat heeft Joey Booy hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van Designmeubels op maat gemaakt voor uw interieur.

Wanneer u op zoek bent naar super en unieke designmeubels op maat bent u bij Joey Booy aan het juiste adres.

 

Onze werkwijze is anders dan die van andere meubelmakers en meubelstoffeerders. Vanuit onze visie werken wij met volledig eigenzinnige visie aan unieke ontwerpen voor uw op maat gemaakte designinterieur. Wij doen er alles aan om van uw designinterieur een uniek en op maat gemaakt passend interieur te maken, zodat u zich gelijk thuis voelt.

 

Ons uitgangspunt is dat uw designmeubels een eigen karakter krijgen door onze visie, maar zeker doordat ze perfect aansluiten aan uw wensen voor op maat gemaakte meubels.

 

De beste materialen worden gebruikt voor uw meubels op maat, zoals houten frames, stoffen zittingen of leren kussens.

Hierdoor ontvangt u meubels welke perfect aansluiten, zowel qua formaat als design, binnen uw woonkamer of in uw keuken. Daarom denken we vooraf graag met u mee om tot het beste ontwerp te kunnen komen.

 

Heeft u interesse in een speciaal voor u op maat gemaakt bankstel, fauteuil, eetkamerstoel? 

 

Neem gerust contact op om eens langs te komen in onze showroom in Oosterhout.

Meubel projecten

Designmeubel ontwerper

Als u een design meubel wilt laten ontwerpen door interieurontwerper Joey Booy dan luisteren wij nauwlettend naar uw wensen. Wij gooien graag uw huidige interieur op de schop om voor u de juiste zitmeubels op maat te kunnen maken. Daarnaast denken we ook graag met u mee over bijpassende design verlichting zodat uw meubel op maat met de juiste leeslamp nog meer tot zijn recht komt.

 

 

Wij werken alleen met de mooiste materialen zodat alle op maat gemaakte meubels aansluiten op uw droominterieur.

 

Onze zitmeubels worden gemaakt met strakke stalen frames, mooie leren kussens en geweldige stoffen.

 

 

Graag willen we u verrassen met onze mogelijkheden op het gebied van design meubels op maat. Zo kunnen wij de volgende soorten, vormen en designmeubels op maat maken:

 

  • Relax fauteuils
  • Eetkamerstoelen
  • Tweezits bankstellen
  • Driezits bankstellen
  • Vierzits bankstellen
  • Hoekbanken
  • U-banken
  • Fauteuils
  • Poefen
  • Oor fauteuils

Design zitmeubels

Een grote comfortabele hoekbank om te relaxen, eetkamerstoelen om in stijl te dineren of een chique fauteuil om uitgebreid de krant te lezen. Bij Joey Booy heb je keuze uit banken, stoelen en fauteuils compleet op maat gemaakt voor uw designinterieur.

 

Eetkamerstoelen

Ook eetkamerstoelen zijn van essentieel belang voor je interieur. Het is belangrijk dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook dat ze comfortabel zitten. Bij Joey Booy Interieurontwerpers ontwikkelen wij eetkamerstoelen die zowel lekker zitten, maar ook dat de eetkamerstoel een mooie designstoel is.

Wij hebben een eigen assortiment eetkamerstoelen, maar we kunnen ook eetkamerstoelen voor u op maat maken. Je kan kiezen uit veel verschillende eetkamerstoelen in allerlei stijlen en prijsklassen. 

 

Wij hebben bijvoorbeeld stoffen eetkamerstoelen, Leren eetkamerstoelen en luxe suède eetkamerstoellen. Ook hier kan je weer kiezen uit verschillende kleuren voor uw designstoel. Kom naar onze showroom in Oosterhout voor een uitgebreid advies over uw eetkamerstoelen.

 

Fauteuils

Wilt u thuis rustig een boek lezen op een uniek designfauteuil, kunt u bij ons uw ultieme designfauteuil komen bekijken en ervaren. Een relaxfauteuil fungeert super als extra plek bij uw woonkamer of een designfauteuil in een hoek om u lekker terug te kunnen trekken. Bij Joey Booy interieurontwerpers heb je een grote keuze aan fauteuils: luxe, lederen relaxstoel tot designfauteuils met stoffen bekleding.

 

Projecten Interieur

Meubel ontwerper

Naast bijzondere eetkamerstoelen en super designfauteuils, kunt u bij Joey Booy interieurontwerpers ook komen voor grote en lekker zittende barkrukken, stoere industriële poefen, uw gewenste designbankstel of uw op maat gemaakte troon. 

 

Onthoudt dat wij als interieurontwerpers en meubelmakers u op alle manieren kunnen bijstaan. Wij kunnen u helpen met het vinden van uw unieke designmeubels, of het advies geven voor een mooie standaard eetkamerstoel. Natuurlijk kunnen wij al uw zitmeubels op maat maken en dit doen wij met alle liefde voor u!

 

Als u eens wat anders wilt, en toe bent aan iets nieuws dan bent u bij Joey Booy aan het juiste adres. Wij focussen ons volledig op het zo goed mogelijk maken van uw meubels op

 

maat. Zo krijgt u een geweldig op maat gemaakt interieur en zult u zich thuis voelen in uw huis, of op uw werkplek.

 

 

 

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Oosterhout.

 

Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens: