Close

Meubels op maat

Lobby Hotel Ara - Van der Valk
keukenrolhouder - Joey Booy
Lobby Hotel Ara - Van der Valk
Showroom Joey Booy
Altea Tafellamp
Woonruimte Breda
Draaibare laptoptafel
Libro boekenstandaard
Eetkamer Eemnes
Ferros salontafel met overzet tafel
Z solo

Joey Booy interieurontwerpers heeft een eigen meubellijn ontwikkeld. Binnen ons eigen assortiment vindt u verschillende meubels, zoals banken, tafels, verlichting en stoelen. Deze zijn volledig naar eigen smaak aan te passen.  

 

 

Wij kunnen u helpen uw droominterieur te realiseren.  

 

 

Houten meubels nodig?

 

Op zoek naar meubels op maat die perfect bij uw interieur passen? Wij ontwerper diverse soorten meubels variërend van tv-meubels, wandmeubels, tafels, tafelbladen en dressoirs. 

 

Meubels laten ontwerpen

 

Wij ontwerpen de meubels zelf en produceren en monteren ze dan in ons eigen atelier. Wij streven er altijd naar om de meubels één te laten worden met uw interieur. Wanneer u meerdere meubels wilt laten maken, dan zorgen we er natuurlijk voor dat dit wordt gedaan in een gelijke stijl.

 

Diverse houtsoorten mogelijk

 

Voor onze meubels maken wij gebruik van diverse houtsoorten. Zo maken wij eikenhouten tafels en kasten, boomstamtafels-en tafelbladen. Daarnaast maken wij gebruik van duurzame houtsoorten en bent u verzekerd van een prachtige tafel met een natuurlijke look.

 

Afwerking meubels

 

De afwerking van meubels kan op allerlei manieren. Er is keuze uit verschillende soorten lak, structuur en look.

Naast de meubels, maken wij ook lampen op maat en andere accessoires voor in huis. Denk aan onderzetters, keukenrolhouders en boekenhouders.

 

Compleet interieurontwerp mogelijk

 

U kunt ook bij ons terecht voor het geheel ontwerpen van uw interieur. Hierin kunnen we ook op maat gemaakte meubels meenemen en eventueel andere op maat gemaakte interieurstukken.

 

Neem contact met ons op als u vragen heeft.