Leathercap solo

‘Een staande lamp met een landelijke tint, speciaal ontwikkeld om uw woonkamer sterk te verlichten. ‘

 

Leathercap solo

De Leathercap solo is een lamp die prachtig staat in het zicht in de woonkamer. De Leathercap solo zorgt voor een sfeervol warm licht en is prettig om naar te kijken. Door de slanke staaf en de witte polyester schaal is het een luchtige lamp om te zien en blokkeert hij het zichtveld minimaal.

Deze lamp is een geweldige uplighter. Waar uw dag en strijklicht wegvalt, vangt deze designlamp de donkere schaduwen op. Hierdoor oogt de kamer vele malen ruimer. Door de vloerdimmer kunt u de lichtsterkte aanpassen aan de situatie.

 

De ronde houder aan de onderzijde van de schaal is bedekt met natuurlijk gelooid schapenleer, dat op een ambachtelijke wijze wordt verwerkt tot een uniek detail in de Leathercap line. Samen met de blauwstalen spanring contrasteert met de witte schaal en leren kap.

De staander heeft een massief stalen voet die is voorzien van een professionele industriële coating en meubelvilt, waarmee krassen wordt voorkomen.

 

Technische informatie en onderhoud

 

De insteek lampen zijn eenvoudig te vervangen. De gebruikte energie-savers van 15 watt zijn overal verkrijgbaar. De kapotte lampen zijn in te leveren bij de betere bouwmarkten. Wissel de lampen alleen wanneer de lamp uitstaat.

De leren kap kan af en toe worden behandeld met Wiertz bijenwas www.bijenwas.nl zodat de de glans optimaal blijft.

De kap van de Leathercap Solo is bij schade of vlekken schoon te maken met een witte doek en water. Bij heftige beschadigingen is hij zelfs op te schuren.

 

Technische eigenschappen

Gewicht: 18kg

Kleuren leer: cognac, overig op aanvraag

Materialen: Staal, leer en polyester

hoogte: 195cm

Diameter kap: 75cm

Wattage: 45watt