Leathercap Bobila

 

‘Een transparante hanglamp met een prachtige warme kamervullende lichtopbrengst.’

Hanglamp Bobila boven leeftafel Joey Booy led lamp

Leathercap | Bobila

De Bobila is een unieke maar allround hanglamp. De lamp is zo ontworpen dat er geen blokkade is voor het zichtveld, waardoor het een ideale lamp is in de keuken, boven een bureau en in het bijzonder boven uw leeftafel. Dit effect wordt gecreëerd door twee handgeblazen glazen buizen, die voor een overweldigende lichtreflectie zorgen, zonder schaduwen op uw wand.

De kapjes aan de uiteinden zijn bedekt met natuurlijk gelooid schapenleer dat op ambachtelijke wijze wordt verwerkt tot een uniek detail in de leathercap line.

Het verbindende element in de lamp zijn de blauwstalen spanringen en de origineel amerikaans noten afwerking aan de binnenkant. De kartonnen draad sleeve draagt bij aan de stijlvolle afwerking van de lamp en geleid de stroomdraad veilig. Door het eenvoudig verstelbare ophangsysteem kan de Bobila exact op de juiste hoogte worden gehangen. Dit wordt ter plaatse bepaald en aangepast op de ruimte. Een schuin plafond vormt hierin geen uitzondering.

 

Bobila

Technische informatie en onderhoud

De gebruikte filament led lampen gaan 11 jaar mee bij 12 branduren per dag, vervangen zal dus niet vaak nodig zijn. De kapotte lampen zijn in te leveren bij de betere bouwmarkten. Wissel de lampen alleen wanneer de lamp uitstaat.

De leren kappen kunnen af en toe worden behandeld met Wiertz bijenwas www.bijenwas.nl om de glans optimaal te houden.

De glazen cilinders worden gereinigd bij het produceren van deze lamp. Doordat het een gesloten systeem is zal de binnenzijde van de lamp schoon blijven. Het stof aan de buitenzijde kan afgestoft worden met een veren plumeau. Afhankelijk van de locatie van de lamp reinig je hem eens in de 3 maand met een alcohol houdend schoonmaakmiddel.

Technische eigenschappen

hanglamp handgemaakt geblazen glad led licht |ontwerp Joey Booy
Bobila hanglamp boven leeftafel | interieur Artistiek Den hout

Gewicht: 7kg

Kleuren leer: cognac, overig op aanvraag

Materialen: Staal, leer, hout, glas, karton, messing en kunststof

Lengte: 110cm

Diameter glas: 120mm

Wattage: 40watt

 

Bobila