Close

Joey booy

interieurontwerper

onze visie


Als interieurontwerper streven we altijd naar het bereiken van het meest unieke ontwerp. Hetgeen wat onbereikbaar lijkt, toch mogelijk maken. Ontwerpen van de meest bijzondere creaties. Uniek design aan kunnen bieden aangepast op de persoonlijkheid en smaak van de klant. Door het zelf te produceren en te monteren zijn wij zeker van de kwaliteit van ons product en aflevering.

lampen op maat

onze diensten

Als interieurontwerper ontwerpen wij meubels en lampen. Middels een 3D-interieurplan en verlichtingsplan laten wij graag de mogelijkheden zien voor een nieuw, prachtig interieur.

Bij Joey Booy ontwerpen wij ook voor de zakelijke markt.

Als u kiest voor interieuradvies van Joey Booy bent u zeker van een advies gebaseerd op uw woning en uw wensen. Wij adviseren niet op de voorraad van onze eigen ontwerpen. Ons advies is vernieuwend, aangezien wij alle meubels op maat maken voor de desbetreffende woning.

Een 3D visualisatie biedt u de mogelijkheid om op een realistische manier een goed beeld te krijgen van het (vernieuwde) interieur. Alles is mogelijk, van een andere stijl meubels, tot de kleur. Ook is het 3D-interieurplan geschikt voor nieuwbouw en zakelijke doeleinden.

Verlichting is een instrument dat uw huis kan veranderen in een warme, gastvrije woning. Een zorgvuldige planning is vereist om dit te bereiken. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals de indeling en stijl van de woning, de hoogte van het plafond en het thema van het huis.

In ons eigen atelier beschikken we over alle houtbewerkingstechnieken om uw meubels op maat te maken. Schaven, zagen, frezen, beitelen en borstel: alles is in huis.

Een (eet)tafel gemaakt met boomstam is een eyecatcher voor ieder interieur. Het is niet alleen indrukwekkend door de afwerking van het hout, door het op maat maken van deze tafel en aan te passen aan uw wensen is elke tafel uniek.

Naast het ontwerpen van een zakelijk interieur, kunnen wij ook het interieur ook zelf maken en monteren. Wanneer bij ons een interieuradvies wordt afgenomen, kunnen wij direct de mogelijkheden laten zien met onze eigen designs. Daarnaast worden alle meubels zo gemaakt dat ze perfect in de bedrijfsruimte(s) passen. Samen met meubels hebben wij ook onze eigen verlichting en kunnen wij met een verlichtingsplan laten zien hoe dit er voor het bedrijf uit gaat zien.

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, maar stalen deuren zijn de trend van dit moment voor deuren binnenshuis. De kenmerkende stijl voegt iets toe aan de woning. Bij Joey Booy kunt u ook terecht voor stalen deuren en wanden

Over Joey Booy


Bij Joey Booy beschikken we over ervaren interieurontwerpers en meubelmakers die gespecialiseerd zijn in meerdere aspecten van design. Door onze gecombineerde vaardigheden geven ons de mogelijkheid de klant de ultieme ontwerp ervaring aan te bieden.

 

The details are not the details, they make the design.

Charles Eames

lamp op maat

Neem contact met ons op

Waarom moeilijk doen als het samen kan?