Close

Kasten op maat

Leren legplanken Gestoffeerde achterwanden Verlichte kastruimte Softclose lades Push to open Strakke afwerking Vol houten accenten

Maatwerk kasten

Niets in het huis is zo belangrijk als de kastruimte. In kasten worden herinneringen gepresenteerd, rommel opgeborgen en de functionaliteit van de leefruimte vergroot. Onze maatwerk kasten passen naadloos in de ruimte, sluiten aan bij de stijl in huis en zijn tijdloos en functioneel.

 

Onze maatwerk kasten zijn echte blikvangers, met gestoffeerde accenten, leren liggers en glazen deuren. Deze afwerkingen zorgen voor een luxe sfeer. 

maatwerk kast tekening kast op maat joey Booy oosterhout Breda

Kast met functionaliteit

Voor een kast op maat hebben wij de volledige vrijheid om te ontwerpen en iets te maken wat volledig aansluit bij de wensen van de klant. Denk aan softclose lades, gestoffeerde achterwanden, open ruimtes en met leer gestoffeerde deuren.

 

Productie kasten op maat

De productie van de kasten op maat gebeurd volledig in de werkplaats in oosterhout. Het geraamte van de kast op maat wordt met een CNC frees gemaakt, de panelen worden met de hand gestoffeerd en de kast wordt eerst volledig in huis opgebouwd voor een foutloze levering.

 

Uiteraard verzorgen wij ook de montage van de kasten. De prijs voor het monteren van onze kasten is bij de prijs inbegrepen. 

Legplanken op maat

De legplanken van de kast op maat maken wij van hetzelfde materiaal als het skelet. de legplanken worden altijd bekleed met leer of stof en afgewerkt met een biesrand op kleur. De kleuren kunnen door middel van kleurstalen afgestemd worden aan uw interieur.

 

Deuren kast op maat

De deuren van de kasten die wij maken zijn volledig bekleed met skai leer of hoogwaardige stoffen. Wij bieden ook de optie echt leer aan, alleen is dit vanwege vlekgevoeligheid vaak een minder geschikte keuze. 

 

Kastlades 

de kastlades worden in verschillende maten aangeboden, bijvoorbeeld ondiepe sierraden lades en hoge ondergoed lades. middels afstandsblokken worden de lades bij de kastdeuren weggehouden. 

 

 

Skelet kast op maat

Het skelet van onze kasten wordt gemaakt van zwarte MDF. Dit materiaal heeft een mooie matte uitstraling en is bestand tegen temperatuurverschillen. 

maatwerk kast tekening kast op maat joey Booy oosterhout Breda
maatwerk kast tekening kast op maat joey Booy oosterhout Breda

Welk type kasten maken wij graag

Onze exclusieve kasten komen het best tot hun recht, wanneer ze in de leefruimtes gezet worden. De functionaliteiten van de kasten mogen zelf ingevuld worden. Uiteraard helpen wij u met de vormgeving van uw droomkast. De afwerkingen en het materiaalgebruik is helemaal afgestemd op ons vakgebied. Zo kunnen we veel onbesproken laten, omdat u uit kunt gaan van ons expertise. De volledige kast wordt in onze showroom opgebouwd, zodat we foutloos kunnen werken. Zo kunnen we de kasten monteren binnen een dag.

  • Boekenkasten 
  • Kledingkasten
  • Dressoirkasten
  • Tv kasten met uitbouw
  • Roomdevider kasten 
  • Combinatiekasten

In oktober 25% korting op een interieurontwerp op maat!