Close


Interieurplan

3D visualisatie| interieurplan op maat

Interieurplan op maat

Een 3D visualisatie biedt u de mogelijkheid om op een realistische manier een goed beeld te krijgen van uw nieuwe interieur. Alles is mogelijk, van een compleet andere stijl in huis tot een grote verbouwing. Ook is het 3D-interieurplan geschikt voor het inrichten van nieuwbouw, zodat u meteen de juiste meubels kunt uitzoeken.

 

De op maat gemaakte interieurplannen van Joey Booy worden gemaakt met de beste rendersoftware, voor een zo realistisch mogelijk beeld. Hierdoor komt uw interieurplan echt tot leven.

Waarom kiezen voor een interieurplan

Voordat u overgaat tot het uitvoeren van het inrichten van uw nieuwe woning of het vernieuwen hiervan, is het een enorme aanwinst om vooraf een interieurplan te maken. Dit plan zorgt ervoor dat u in theorie de stijl en sfeer goed weet ,waardoor u in de praktijk de beste kleuren, designverlichting en meubels kunt kiezen.

 

Uiteraard weet u wat u mooi vindt, maar het is moeilijk alle losse elementen samen te voegen tot een geheel. Een Interieurplan van Joey Booy helpt u dit te visualiseren.

 

Als u kiest voor een interieurplan van Joey Booy bent u zeker van een ontwerp gebaseerd op uw woning en uw wensen. Wij adviseren niet op basis van onze voorraad, omdat wij alle meubels op maat maken.

 

Ons advies is altijd vernieuwend, daag ons uit met een mooie oplossing te komen voor uw woonwens.

Projecten

Interieurplan op basis van een verbouwing

Als er nieuw interieurontwerp nodig is voor een verbouwing, is ons interieurplan ideaal om te laten zien aan de vakmannen die voor u de verbouwing uitvoeren. Zo weten zij wat uw wensen zijn. Dit scheelt de projectplanner vaak heel veel tijd. U hebt een duidelijk beeld van wat U wilt en kunt hier altijd op terugvallen, mocht er iets minder naar wens verlopen.

 

Indien er een groot interieurplan gemaakt wordt, komen wij alles fotograferen en inmeten. Wij komen daarom bij u langs om alle benodigde gegevens en materialen te verzamelen. Wanneer wij onze op maat gemaakte meubels komen bezorgen, zorgen wij ervoor dat u aan het eind van de dag in een heerlijk sfeervol interieur tot rust kunt komen. Magazine waardige oplevering noemen wij dat!

Projecten Interieur

Interieurplan van Joey Booy

Wij kunnen ervoor zorgen dat de ruimtes binnen in contact staan met de ruimte buiten. Met als belangrijkste punt dat alle kamers samenkomen tot een geheel. Bent u op zoek naar een interieurplan dat u echt thuis laat voelen, dan laten wij u graag de mogelijkheden zien. In een interieurplan van Joey Booy staan welke kleuren er mogen terugkomen in uw interieurontwerp. Wilt u elke ruimte hetzelfde of heeft u het liever wat speelser? Wilt u een egale kleur of wilt u met textuur?

 

Wij helpen u graag in het samenstellen van uw droominterieur.

 

 

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Oosterhout.

 

 

Joey Booy interieurontwerper

Adres:
Kanaalstraat 34

4905 BJ Oosterhout

 
Contactgegevens: