Interieurplan 3D

De potentie van uw interieur vindt u met een interieurontwerp op maat!

Brochure aanvragen

Laat uw gegevens achter en ontvang onze brochure per mail.

Joey Booy Interieurontwerpers

Interieurplan 3D laat u uw huis op een andere manier zien

Interieurplan 3D: een uniek en persoonlijk ontwerp voor jouw huis

Het Interieurplan 3D pakket van Joey Booy interieurontwerpers is een uitgebreid pakket waarmee wij jouw huis van top tot teen in kaart brengen. We beginnen met het inmeten van alle ruimtes, zodat we een nauwkeurig beeld hebben van de afmetingen van jouw huis. Daarna gaan we in gesprek met jou om jouw wensen en behoeften te achterhalen. Op basis hiervan maken wij een fotorealistische 3D tekening van jouw huis, waarin wij onze plannen voor nieuwe meubels en de inrichting van de ruimtes uitwerken.

Ons Interieurplan 3D pakket is uniek en persoonlijk omdat het volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wij maken geen standaardontwerpen, maar denken mee met jou over wat het beste bij jouw huis en persoonlijke smaak past. Onze fotorealistische 3D tekening geeft jou een realistisch beeld van hoe jouw huis eruit zal komen te zien na de verbouwing en/of inrichting.

Maatwerk meubels: unieke en duurzame meubels voor jouw huis

Een belangrijk onderdeel van ons Interieurplan 3D pakket is het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. Bij Joey Booy interieurontwerpers beschikken wij namelijk over onze eigen werkplaats, waar wij unieke en duurzame meubels maken voor onze klanten. In onze werkplaats werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en gaan wij zorgvuldig te werk.

Onze meubels zijn uniek omdat wij ze speciaal voor jou op maat maken. Hierdoor passen ze perfect in jouw huis en sluiten ze naadloos aan bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Onze meubels zijn daarnaast duurzaam omdat wij ze op ambachtelijke wijze maken en hierbij rekening houden met het milieu. Bij aankoop van de meubels uit ons Interieurplan 3D pakket krijg je het aankoopbedrag terug, wat het investeren in maatwerk meubels nog aantrekkelijker maakt.

Kosten en mogelijkheden van het Interieurplan 3D pakket

De kosten van het Interieurplan 3D pakket zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en de moeilijkheidsgraad van het huis. Wij maken graag een offerte op maat voor jou, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

In ons Interieurplan 3D pakket zijn verschillende mogelijkheden opgenomen. Zo kunnen wij naast het ontwerpen en maken van maatwerk meubels ook zorgen voor de styling. Aan het eind van de leverdag zit u ontspannen in uw nieuwe huis.

Vraag hier uw interieurpakket 3D aan 

Laat u verrassen met een uniek advies voor uw woning en maak een direct een afspraak of bekijk hieronder de

andere opties

Styling

1150
 • Herindeling meubels
 • Kleurenadvies per kamer
 • Herindeling accessoires
 • Kunstadvies en montage van kunstwerken

Interieurplan premium

4550
 • Volledig interieurontwerp
 • Verbouwadvies & bouwbegeleiding
 • Licht & lampenplan
 • kleur en stylingadvies
 • Realisatie en ontzorgen

Interieurplan 3D

2250
 • Inmeten woning
 • interieurontwerp op maat
 • 3D Interieurpresentatie met QR
 • Uitvoerbaar meubel en inrichtingsadvies