Close

Interieurontwerper Rotterdam

 

Design verlichting Interieurontwerp Maatwerk meubels Design Tapijten Raambekleding Kastruimte  Stalen deuren

Professioneel interieurontwerp & advies

Heeft u een bestaand huis, woning of appartement in Rotterdam of gaat u verhuizen naar Rotterdam? Dan kunnen Joey Booy interieurontwerpers u helpen met het inrichten van uw huis, woning of appartement in Rotterdam. Wij maken een compleet plan, waarbij we rekening houden met uw wensen en budget.

 

Wij geven u graag impressies van onze eerder opgeleverde design producten en projecten zodat u een goed beeld krijgt van onze kunde. Wanneer u op zoek bent naar complete ontzorging van ontwerp, realisatie en oplevering bent u bij ons aan het juiste adres.

Interieurontwerper Rotterdam aan de Maas

Appartement langs de Maas

Wanneer u een apparatement of huis heeft (gekocht) aan de Maas in Rotterdam wilt u dit op een professionele manier laten inrichten.

 

Dit inrichten begint altijd met een interieurplan, zodat u precies kunt zien hoe uw ruimtes ingericht kunnen worden.

 

Wanneer u een appartement langs de Maas heeft, kunnen wij begrijpen dat u wilt genieten van dit prachtige uitzicht.

 

Vanuit Joey Booy interieurontwerpers maken wij prachtig design producten en maatwerk interieur. Zo kunt u er zeker van zijn dat u unieke producten in uw huis of appartement krijgt.

Wonen in Kralingen

Kralingen is een enorm populair gebied in Rotterdam dankzij de Kralingse Plas en het Kralingse bos. Wanneer u in Kralingen gaat wonen ervaar u een enorme mix aan mensen en woningen. Van studentenhuizen tot aan 19-eeuwse panden.

 

De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren geëxplodeerd in Rotterdam, zo ook in Kralingen. Zeker de unieke statige panden en woningen zijn enorm in trek. Wanneer u een prachtig pand in Kralingen koopt kunnen we begrijpen dat u dit niet zelf kunt inrichten. Wij denken graag met u mee hoe u uw nieuwe woning het best kunt inrichten. Met professioneel advies richten wij uw woning in Kralingen in, zodat u niet alleen aan de buitenkant een unieke woning heeft, maar ook aan de binnenkant.

Interieurontwerper Rotterdam Kralingen

Laat uw Rotterdamse huis inrichten

Als interieurontwerper, adviseur en binnenhuisarchitect willen we graag onze klanten gelukkig maken. Dit doen we dankzij onze design meubels uit eigen hand en speciaal voor u op maat gemaakt.

 

Wij baseren onze interieurplannen op uw ruimte en zullen hier een passende interieur oplossing voor bedenken en creëren. Zo denken we verder dan alleen een interieurontwerp, omdat wij ook een lichtplan bedenken en uitvoeren.

 

Door middel van een 3D interieurplan krijgt u een goed beeld van de plannen, in deze realistische rendering wandelt u door uw Rotterdamse woning in een digitale omgeving.

 

Met onze unieke interieuritems, zoals handgeknoopte tapijten, kroonluchters en een salontafel weten wij zeker dat wij u kunnen verrassen.

 

Wij van Joey Booy interieurontwerpers zullen uw woonwensen in Rotterdam vertalen in een uniek ontwerp waarbij wij gebruik maken van unieke Joey Booy producten.

In oktober 25% korting op een interieurontwerp op maat!