Close

Interieurontwerp

INterieurontwerp in Oosterhout

Joey Booy interieurontwerpers kan u helpen met het realiseren van uw droomwoning. Door samen te werken met verschillende binnenhuisarchitecten kunnen wij een volledig en uitvoerbaar plan realiseren.

Bent u op zoek naar een interieurontwerper die luistert naar uw wensen en de ruimtes haarfijn op elkaar laat aansluiten? Maak een vrijblijvende afspraak met ons. We komen graag eens langs om jullie ideeën door te nemen en om te vormen tot een nieuw interieur.

Een compleet huis of een enkele ruimte?

 

U kunt zelf kiezen hoeveel ruimtes u in wil laten richten door onze binnenhuisarchitect. Zo kunt u uw gehele woning door onze interieurarchitect laten inrichten, maar ook een enkele ruimte. Met behulp van een 3D-interieurplan laten wij de mogelijkheden zien voor het nieuwe interieur. Daarnaast geven wij ook lichtadvies met een compleet lichtplan.

Ons voordeel is dat de dingen die we voor u tekenen zelf maken, leveren en monteren. Op deze manier kunnen we uw volledige interieur afstemmen op functie, design en gebruiksgemak.

Ontwerpen voor uw woning

 

Alle ontwerpen worden gemaakt met als doel u te laten zien hoe er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimtes. Voor nieuwbouw woningen kunt u ook bij ons terecht voor begeleiding.

Als u kiest voor een samenwerking met onze binnenhuisarchitect, bent u zeker van een ontwerp gebaseerd op uw woning en uw wensen. Wij adviseren niet op basis van de voorraad van onze eigen producten. Maar willen u echt verrassen met nieuwe dingen.

Vrijblijvend advies van interieurontwerper Joey Booy

 

Ons advies is vernieuwend, omdat wij alle meubels op maat maken voor de desbetreffende woning.

interieurplan joey booy